Counter-Strike hírek

 

Partnereink

 

Kedvelt Counter-Strike fórumok

 

Új Counter-Strike játékosok

 

Kedvelt Counter-Strike cikkek

 

Beszéd téma

 


master234 új blog bejegyzést írt címmel. szeptember 10.
 
 

Friss Counter-Strike hírek

 
E-sport 2007. december 01. 0 hozzászólás
 

Tegnapi nap folyamán már láthattátok, hogy volt 2 mérkõzés az ESL PRO SERIES CSS döntõjében, ami november 30-i nappal kezdõdött, majd december 2-n fog véget érni. Ez a döntõ, nem 1 mérkõzésbõl

newspic
Tegnapi nap folyamán már láthattátok, hogy volt 2 mérkõzés az ESL PRO SERIES CSS döntõjében, ami november 30-i nappal kezdõdött, majd december 2-n fog véget érni. Ez a döntõ, nem 1 mérkõzésbõl áll, hanem 6, ugyanis itt van/volt 4 csapat, akik elindultak azon az úton, ahol a gyõztes csapat 4000€-val lesz gazdagabb. Aki elõtt még mindig homály fedi ez a 4 csapat neveit, annak elmondom, hogy Németország legjobb 4 CSS csapata van itt, az ALTERNATE aTTaX, az mTw.PokerRoom, a SPEED-LINK és nem utolsó sorban a n!faculty.
A történtek és ami még jön!
Archív cikk áttöltve: 2012/03/29 · Eredeti szerző: haq


November 30:
Mind a 4 csapat nagy reményekkel vágott neki a küzdelmeknek, de csak 2 csapat maradhatott a felsõágon. Az aTTaX vs faculty meccsen Németország legjobb csapata, vagyis az aTTaX gyõzedelmeskedett, egy olyan meccsen, ahol akár a faculty csapata is nyerhetett volna, de az aTTaX nyert 16:13-ra. A másik találkozón, vagyis a SPEED-LINK vs mTw.PokerRoom meccsen, a SPEED-LINK juthatott a felsõág döntõjébe, az mTw pedig mehetett alsóágra. Ez a csata, sem volt elég könnyû összecsapás. Az elején terrorba kezdett az mTw és hozta a T oldalt 8-7re, de ez számukra kevés volt, mert a végén a SPEED-LINK nyert 16:10-re.

December 1:
Elkezdõdött az alsóág is, ahol a faculty és az mTw csatázott, majd a faculty került ki gyõztesen. 16:07-re gyõzött immáron de_train-n, az mTw nem nagyon tudott védeni kört, meg is lett az eredménye. Tehát az elsõ búcsúzó az mTw lett. Felsõágon folytak tovább az események, ahol az aTTaX és a SPEED-LINK játszott úgynevezett "FELSÕ ÁGI DÖNTÕT". Nem tudom, hogy mi történt, de meghökkenve láttam ma az eredményt, ugyanis az aTTaX 16:0-ra kiütötte a SPEED-LINK-t. Innentõl az aTTaX-nak már csak 1 mérkõzést kell játszani, ami holnap lesz, de ez lesz a legfontosabb számukra. A SPEED-LINK pedig kerülhetett az alsóágra, ahol az mTw-t búcsúztató faculty csapatával játszott egy mérkõzést. Itt az faculty nyert 16:11-re, tehát a holnapi nagy döntõn a faculty lesz az aTTaX párja.

December 2:
Az alsóági döntõ befejeztével a faculty csapata fog megmérkõzni az aTTaX gárdályával, aki eddig veretlenül menetelt és nagy esélye van, hogy most se kapjon ki, ezzel együtt elvigye a fõnyereményt a 4000€-t.

Tehát a mérkõzés:

newspic
newspic ALTERNATE aTTaX [ xx : xx ] newspic n!faculty
LU1: Head, Philipp, ej, mEiJinp, sYrox
LU2: disruptor, BigBennoo, dav1d, jaNmii, immortal

SourceTV: sourcetv1.quadcore.verygames.de:28001
Dátum: 2007. december 2. (vasárnap) 12:00

 

 
Címkék:
vissza
Admin
szerkesztő
 
 
 
Most itt vannak
Ezt a cikkünket olvastad már? close
Szerintünk ezek a legjobb CS2 pályák
A Counter-Strike-sorozat pályái több mint 20 év távlatából a videojátékok ikonikus helyszíneivé váltak, nem is beszélve a versenysport történelméről. Ma az 5 legjobb CS2-es pályát vesszük sorra.
0 hozzászólás
 
nincsenek hozzászólások
Eddig 0 hozzászólás érkezett. Legyél Te az első!
 
töltés...
Hozzászóláshoz kérjük jelentkezz be az oldalon!
Hozzászólások betöltése...
 
 
 

Counter-Strike videók

 

CS2HU Steam csoport

 
1022játékos
153online
41játékban

Utolsó hozzászólások

 

Ajánló

 

Counter-Strike képekben

 
 
kép 3279
 
1623
 
 
 
kép 3612
 
1601
 
 
WCG2005_751
 
1503
 
 
 
kép 1142
 
1368
 

Counter-Strike Hírlevél

 
Iratkozz fel CS2HU hírlevelünkre!
Hírlevelünkkel értesülhet a Counter-Strike sorozat világának legfontosabb híreiről.

Counter-Strike a facebookon

 

A Counter-Strike hírei

 

Logitech G600 MMO csak játékosoknak

Nem kevesebb mint húsz különálló gombbal szerelte fel a Logitech legújabb, leginkább stratégiai és online játékosoknak szánt számítógépes egerét.
június 18. - callofduty.hu

Kacsák a myRevenge-ben

A címből talán már sokan kitalálhatták, hogy miről is szól jelen cikkünk: a német szervezet újfent Magyarország felé vette az irányt és igazolt le egy tehetséges CSS felállást.
május 26. - counter-strike.hu

Online Gaming Championship Invite

Már elég régóta megy a mozgolódás a háttérben, ám kis hazánkra fókuszált terveinket most sikerült véghezvinnünk. Ez a terv nem volt más, mint az OGC Kft. nevéből érkező Online Gaming Championship versenysorozat, mely hamarosan el is kezdődik Counter-Strik
május 05. - counter-strike.hu

eSport ösztöndíj

Emlékszik még valaki a Corvinuson megtartott WoW-os közgazdaságtan előadásra? Sokak számára meglepő volt, mint ahogy az utóbbi években számtalan más játékostársadalombeli epizód. Laikus ismerőseim a mai napig kétkedve fogadják a téma legmeghökkentőbb szto
április 23. - counter-strike.hu

Csalt az aTTaX a CPHGames-en?

A Team ALTERNATE alsóági ellenfelei csalással vádolták meg a német szervezet Counter-Strike: Source játékosait.
április 10. - counter-strike.hu